Veel gestelde vragen
Ik weet mijn gebruikersnaam/wachtwoord niet meer
Mijn gebruikersnaam/wachtwoord werkt niet
Wat is het verschil tussen de betaalde leden en gratis leden?
Soorten abonnementen op de site
Hoe schakel ik 'automatisch verlengen' uit?
Hoe verander ik mijn e-mailadres?
Hoe verwijder ik mijn profiel?

Over de website
Over het bedrijf
Data Protection Act
Website beveiliging
Hoe worden de leden van deze website gecontroleerd?
Reclamebeleid

Website Functies
Zoeken
Nieuwe leden
Leden Online
VIP
Bezoekers
Favorietenlijst
Geblokkeerd
Chat
Home
Zoeken
Mijn berichten
Wat is er gaande
Mijn profiel
Settings

Uw profiel
Nuttige tips bij het aanmaken van een profiel
Is mijn profiel gecensureerd?
Hoe lang duurt het voordat mijn profiel is goedgekeurd?
Wanneer word ik weergegeven op in de zoekresultaten?
Hoe maak ik wijzigingen in mijn profiel?
Hoe upload ik mijn video?
Hoe upload ik mijn foto?
Hoe krijg ik een VIP profiel?
Hoe kan ik e-mailnotificaties stoppen op mijn externe mailbox?
Hoe verander ik mijn e-mailadres?
Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?
Hoe verwijder ik mijn profiel?
Veiligheidsadviezen

Lidmaatschap abonnement
Wat is het verschil tussen gratis leden en een betalende leden?
Hoe kan ik een gratis Gold of VIP lidmaatschap krijgen?
Seksgarantie
Hoe lang duurt het om mijn abonnement geactiveerd te krijgen?
Hoe kan een facturering opgeschort worden?
Mijn gebruikersnaam / wachtwoord werkt niet?
Hoe kun je contact opnemen met het Klanten Support team?
Wat als ik technische problemen heb met een website?
Waarom heb je mijn profiel verwijderd?

Over de website

Over het bedrijf

huisvrouwcontact.nl is een onderdeel van een groot netwerk met de naam Dating Factory. Ons systeem heeft jarenlange ervaring op het gebied van online dating en gebruikt de laatste WEB2 methodologie om veilig, aangenaam en makkelijk onze dating websites te gebruiken. Onze belangrijkste doelstelling is een tevreden eindgebruiker. Geavanceerde technologie en communicatie-instrumenten geven je onmiddellijke toegang tot miljoenen leden wereldwijd en honderden leden in je eigen omgeving. Uitgebreide zoekcriteria helpen om precies de relatie te vinden die je zoekt. Wij zijn voortdurend bezig met het toevoegen van nieuwe functies en we stellen feedback zeer op prijs. Wij willen dat u zich comfortabel voelt in onze groeiende dating community en ons ervaren team biedt 24/7 ondersteuning, hulp en advies. Je kunt te allen tijde contact met ons opnemen.

Data Protection Act

Dating Factory van Tyche Technologies AG wordt gereguleerd door de Swiss Federal Act on Data Protection (DPA).

Deze wet is om de persoonlijke gegevens te beschermen en de fundamentele rechten van de personen van wie gegevens worden verwerkt.

Lees meer https://www.edoeb.admin.ch/org/00129/index.html?lang=en

Website beveiliging

Persoonlijke gegevens zullen worden opgeslagen op beveiligde servers in een van de landen van de Europese Unie. Gegevens worden niet verkocht of verstrekt aan derden. Contactgegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden om de dienst te verstrekken die u bent overeengekomen in huisvrouwcontact.nl Gebruikersovereenkomst.

Uw credit card informatie zal doorgegeven worden via een beveiligde verbinding naar de betaal provider. Uw credit card wordt slechts gebruikt voor de betaling die u zelf kiest op de website.

Alle communicatie tussen de leden van de website is privé, veilig en niet gecontroleerd. Het is een goed recht om andere leden die eventueel misbruik maken van het systeem aan te geven zodat het betreffende profiel onmiddellijk verwijderd kan worden.

Nieuwe profielen worden handmatig goed gekeurd voor activering.

Hoe worden de leden van deze website gecontroleerd?

Leden van deze website worden geverifieerd met behulp van verschillende methodes:

 • Automatische matiging en beperkingen van geografische gebieden met een hoog risico
 • E-mailadres verificatie
 • Handmatig bekijken van het profiel en de media content verzonden naar de website
 • Verwijdering van leden die worden gerapporteerd door andere gebruikers bij een schending van regels of het maken van illegale inhoud in hun profiel of berichten.

Sommige leden kunnen worden gevraagd om een persoonlijke ID om de creditcardbetaling te verifiëren.

Reclamebeleid

Dating Factory behoudt zich het recht om te adverteren op de huisvrouwcontact.nl pagina's, nieuwe website onderdelen, promoties en producten om de gebruikerservaring te verbeteren. Reclame van derden is toegestaan in aangewezen gebieden van de website en e-mails.

Website Functies

Bezoekers – dit zijn leden die een blik op je volledige profiel hebben geworpen. Contacteer hen op het moment dat u nog vers bij hen in het geheugen bent en leer ze beter kennen.

Hotlist – voeg de leukste leden toe aan deze categorie, zij ontvangen een bericht dat jij in hen geïnteresseerd bent. Wie weet vinden zij jou ook de állerleukste.

Geblokkeerd – niet iedereen is hetzelfde — nuttige functie als je profiel te populair wordt en je wilt beperken wie je wilt spreken.

Chat

Chat met andere leden, je gesprekken worden zorgvuldig bewaard. Dit geldt voor je verzonden, ontvangen en verwijderde berichten.

Hier zijn alle manieren waarop je andere members beter kunt leren kennen:

Contacteeriemand om ze beter te leren kennen

Een ijsbrekeris een persoonlijk bericht waarmee jij jezelf ijzersterk introduceert. Jouw profiel valt op en de personen die bij jou passen weten dat jij in hen geïnteresseerd bent.

samenvatting houdt je op de hoogte van de evenementen en van de nieuwe leden die het beste bij jou passen

Profiel Info aanvraag wordt verstuurd door members wanneer ze meer over je willen weten

Verzoek profielfoto wordt verzonden naar leden die jouw foto’s willen zien

Home pagina is de beste plek om je verkenningstocht te beginnen bij huisvrouwcontact.nl. Je kunt hier zien welke nieuwe leden passen bij jouw voorkeuren. Je ziet de nieuwe activiteiten van de personen die geschikt zijn voor jou, je leest over belangrijke gebeurtenissen en je ontvangt exclusieve aanbiedingen.

Search hier kun je zoeken naar leden die online zijn, nieuwe leden, leden die kort geleden hun profiel hebben aangepast en leden die perfect passen bij jou. Voor meer of nóg betere matches kun je de ‘Edit Search’-knop gebruiken.

My messages hier vind je alle chatberichten die je hebt verzonden of ontvangen.

What's new hier zie je welke leden jouw profiel hebben bekeken (Viewed me tab) en wie jou op hun favorietenlijst hebben gezet. (My Admirers tab).

My profile hier kun je je profiel aanpassen, nieuwe foto’s en video’s plaatsen en zien wie er geïnteresseerd zijn in jou.

Settings page will let you modify your e-mail address and settings, personalize your password and change your language settings. You will also find your list of blocked members here.

Uw profiel

Nuttige tips bij het aanmaken van een profiel

Wist je dat interessante profielen met een foto en uitgebreide informatie 20 keer meer belangstelling trekken dan slecht geschreven profielen zonder foto?

Wij raden aan je echte leeftijd en een recente foto in het profiel te plaatsen. Het hoeft geen professionele foto te zijn, huis - tuin en keuken foto's leveren een positieve reactie. Uiteindelijk toont dit hoe je er in werkelijkheid uit ziet en hoe je toekomstige partner je ziet. Video's toevoegen geeft een extra mogelijkheid om te laten zien wie je bent.

Profielen met video zijn doorgaans veel populairder. Neem de tijd voor een beschrijving, probeer te schrijven wat je denkt. Het profiel is je digitale zelf - maak het zo dicht bij je echte zelf als mogelijk.

Andere leden willen graag weten wat je verwachtingen zijn. Probeer niet te precies te zijn, laat een beetje over aan het toeval, om toch een goede indruk van je ideale match weer te geven. Het zal helpen om personen te vermijden die niet echt geïnteresseerd zijn.

Vul alle aanvullende criteria in waarvan je denkt dat deze relevant zijn voor je. Dit zal ons helpen om je beter te matchen en om nuttige informatie te geven aan andere leden.

Presenteer je goed! Dit is de eerste stap op weg naar succes op huisvrouwcontact.nl.

Is mijn profiel gecensureerd?

Ja, elk nieuw of bijgewerkt profiel gaat een handmatig proces door. We wijzigen je persoonlijke gegevens niet. Wij controleren alleen het profiel op illegale of onrechtmatige inhoud in de foto's of profiel beschrijving. De Data Protection Act laat ons niet toe om uw persoonlijke contactgegevens te tonen aan publiek. U kunt deze informatie in één-op-één-communicatie met de leden uitwisselen.

Hoe lang duurt het voordat mijn profiel is goedgekeurd?

Wij streven ernaar om profielen binnen 2 uur te keuren, maar het kan oplopen tot 24 uur in drukke tijden en weekends. Wees geduldig, onze systeem is er om je van een veilige en plezierige ervaring te verzekeren op huisvrouwcontact.nl.

Wanneer word ik weergegeven op in de zoekresultaten?

Je profiel zal worden weergegeven in de zoekresultaten direct nadat het werd goedgekeurd. Je ontvangt van ons team een e-mail notificatie wanneer dit gebeurt.

Hoe maak ik wijzigingen in mijn profiel?

Veranderen van je profiel gaat snel en gemakkelijk. Ga naar Mijn Profiel, klik op de Edit-knop, voeg nieuwe informatie toe of verwijder gegevens en klik op opslaan. Hou er rekening mee dat het enige uren kan duren voordat je foto’s en teksten zijn goedgekeurd.

Het uploaden van een foto wordt steeds makkelijker! U kunt nu foto uploaden of video rechtstreeks vanaf uw webcam of via een knop Klik hier.

Hoe upload ik mijn video?

Ga naar Mijn video’s, kies een bestand en klik op de knop om je video te uploaden..

 • Openbaar; toont iedereen uw video,
 • Privé; alleen voor leden met uw toestemming,
 • Friends; voor alle leden in uw contactenlijst.

Houd er rekening mee dat nieuwe video’s moeten worden goedgekeurd en dit kan enkele uren duren. U ontvangt een e-mailbericht wanneer wijzigingen actief worden op de website.

Hoe upload ik mijn foto?

Ga naarMijn foto’s, kies een bestand en klik op de knop om je foto te uploaden.

Houd er rekening mee dat nieuwe foto’s moeten worden goedgekeurd en dit kan enkele uren duren. Je ontvangt een e-mailbericht wanneer wijzigingen actief worden op de website.

Hoe krijg ik een VIP profiel?

Een VIP profiel is exclusief voor Gold members. Schrijf je in als Gold member om zoveel mogelijk andere leden te bereiken en om jezelf optimaal te profileren. Je kunt beide opties samen aanschaffen in een voordeelpakket. Als VIP verschijnt jouw profiel op de homepage van andere leden. Bij de zoekresultaten van anderen zul jij prominent te zien zijn. Jouw e-mailberichten vallen extra op in de e-mailbox van andere leden.

Verkrijg nu een VIP profiel >>

Hoe kan ik e-mailnotificaties stoppen op mijn externe mailbox?

Het ontvangen van nieuwtjes en updates van onze website in jouw e-mailbox is één van de belangrijkste extraatjes waarmee we jou op de hoogte brengen van speciale aanbiedingen, tips voor het daten, nieuwe leden die bij jou passen en leden die geïnteresseerd zijn in jou. Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt, dan raden we je aan je spamfilter in te stellen zodat e-mails van huisvrouwcontact.nl binnen kunnen komen. Wil je om welke reden dan ook geen e-mail meer ontvangen dan vind je onderaan elk bericht van ons een link, of ga naarSettings >> E-mailinstellingen pagina.

Daar kun je wijzigingen aanbrengen in twee verschillende soorten e-mails - Nieuwe matches en andere kennisgevingen en mededelingen, nieuws en aanbiedingen. Kies de relevante optie en sla de wijzigingen op in de profiel instellingen.

Hoe verander ik mijn e-mailadres?

Hou je e-mails met andere leden voor jezelf. Je kunt elk moment je e-mailadres aanpassen door te gaan naar Settings page. Je ontvangt van ons een nieuw wachtwoord waarmee je je e-mailadres kunt bevestigen. Ga daarvoor naar je nieuwe e-mailbox, gebruik je nieuwe log in-gegevens en log in op onze site.

Hoe kan ik mijn wachtwoord veranderen?

Om je wachtwoord te veranderen, ga naar Settings page. Voer je veranderingen in en klik op ‘Update’ om je nieuwe wachtwoord te activeren.

Hoe verwijder ik mijn profiel?

Als je besluit om huisvrouwcontact.nl te verlaten omdat je even wilt pauzeren of omdat je iemand hebt gevonden, dan kun je je profiel verwijderen door te gaan naar Settings >> My Membership en klik op de knop Verwijder Profiel. Wij stellen het op prijs als je ons vertelt wat je van ons vindt en waarom je onze website verlaat. Het helpt ons onze service nog meer te verbeteren. Hou er rekening mee dat je profiel niet verwijderd kan worden als het abonnement is opgeschort

Veiligheidsadviezen

Een dating site is een spannende plek om te zijn en het kan zelfs een nog grotere ervaring zijn door enkele eenvoudige regels in het achterhoofd te houden als je met andere leden contact legt.

 • Probeer zo veel mogelijk algemene informatie over de persoon te vinden voordat de eerste date plaatsvindt.
 • Verkrijg zijn / haar huisadres of telefoonnummer en probeer om het te verifiëren.
 • Vertel een goede vriend waar en wanneer je gaat en op welke datum.
 • Probeer de eerste date te laten plaatsvinden op een openbare plek die voor jullie beiden bekend is.
 • Wees voorzichtig wanneer iemand te veel informatie betreffende het inkomen vraagt.
 • Stuur nooit geld aan iemand voordat er een ontmoeting is.
 • Neem contact met ons op als je het gevoel krijgt dat zijn / haar gedrag op de site er verdacht uitziet.

Lidmaatschap abonnement

Wat is het verschil tussen gratis leden en een betalende leden?

huisvrouwcontact.nl heeft twee soorten lidmaatschap - gratis Trial en Gold. Gold leden kunnen het profiel upgraden naar VIP.

Gratis leden kunnen:

 • maak je profiel of pas deze aan
 • verander de foto’s en video’s op je profiel
 • zoek en vind andere profielen
 • chat met VIP-leden
 • voeg leden toe aan je favorietenlijst of blokkeer leden
 • verander je instellingen
 • ontvang de meest recente en allerbeste matches

Gold leden kunnen:

 • maak gebruik van de extra’s die gratis leden ook hebben
 • chat met andere leden
 • bekijk de volledige profielen van anderen
 • zie wie jouw profiel bekeken
 • bekijk de foto’s en de video’s van andere leden
 • bekijk de volledige versies van de foto’s en video’s
 • profiteer van de mogelijkheid om op de homepage van anderen te verschijnen én prominent in de zoekresultaten van andere leden
 • word een VIP

VIP leden kunnen alles wat Gold leden kunnen plus:

 • maak gebruik van de extra’s die Gold members ook hebben
 • zorg ervoor dat jouw profiel opvalt
 • zorg ervoor dat jouw profiel prominent verschijnt in de zoekresultaten van anderen én in de fotogalerij
 • verschijn als aandachtspunt op de homepage van andere leden
 • zorg dat jouw berichten extra aandacht krijgen in de inbox van andere leden
 • gratis leden kunnen jouw volledige profiel zien
 • gratis leden kunnen jouw berichten beantwoorden

Seksgarantie

We garanderen jou dat je volledig aan je trekken komt, en anders ontvang je van ons een maand gratis lidmaatschap!
Wij weten exact wat werkt op deze website en hoe we dit voor jou kunnen waarmaken. Daarom garanderen wij jou spanning en actie. Onze garantie is dat je binnen drie maanden seks zult hebben, zolang je deze simpele regels opvolgt:

 • Behoud je Gold+VIP status voor 3 maanden
 • Log in ieder geval één maal per week in
 • Stuur wekelijks ten minste 3 e-mails naar andere leden
 • Zorg dat er minimaal 3 foto’s van jezelf te zien zijn en maak je omschrijving compleet

Als je de regels opvolgt en toch geen seks hebt, stuur dan een e-mail naar ons Support Team en vertel ons dat seks er niet inzat voor jou. Je ontvangt van ons een maand gratis lidmaatschap.

Hoe kan ik een gratis Gold of VIP lidmaatschap krijgen?

We proberen iedereen een kans te geven om de volledige functionaliteit van onze website te ondervinden. Je kunt gratis of met korting Gold of VIP lidmaatschap krijgen als je ons nieuws en de speciale aanbiedingen die worden verzonden naar de mailbox of aangekondigen op de website in de gaten houd.

Hoe lang duurt het om mijn abonnement geactiveerd te krijgen?

Normaal gesproken wordt je lidmaatschap direct geactiveerd nadat je hebt betaald. In sommige gevallen kan een betaling worden doorgegeven aan ons risico management team voor handmatige activering. In dit geval kan het proces tot 24 uur duren en we kunnen uw handtekening eisen om de betaling te bevestigen.

Sommige betalingsmethoden vereisen een langere periode om te activeren, bijvoorbeeld overschrijvingen, contante betalingen. Neem contact op met ons support team als u meer details nodig hebt over een bepaalde betaalmethode.

Hoe kan een facturering opgeschort worden?

Opschorten van een betaald abonnement zal beperkingen op je profiel leggen en je kunt daardoor een kans missen om die ene speciale persoon te ontmoeten. Als je toch wilt opschorten: Profiel >> Account details >> Opschorten facturering, en kies het abonnement dat je wilt opschorten.

Mijn gebruikersnaam / wachtwoord werkt niet?

Als je een systeembericht op het scherm hebt ontvangen dat vertelt dat je gebruikersnaam of wachtwoord onjuist is, doe dan het volgende:

 • Zorg ervoor dat je hoofdletters gebruikt indien nodig omdat het wachtwoord hoofdlettergevoelig is.
 • Geen spaties gebruikt aan het begin of aan het einde van uw e-mailadres of wachtwoord.
 • Je e-mailadres hebt bevestigd met behulp van de activatie link die is verzonden naar het e-mailadres.
 • Je geen e-mailbericht ontvangen hebt van de klantenservice over beëindiging van het lidmaatschap.

Als je nog steeds problemen ondervindt neem dan contact op met ons Klanten Support team onder vermelding van je e-mailadres en de betreffende website url.

Hoe kun je contact opnemen met het Klanten Support team?

Ons customer support team is beschikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Wij proberen alle emails zo snel mogelijk te beantwoorden. Je kunt Customer support bereiken via het contact formulier op de Contact pagina, of door op de relevante link aan de onderkant van elke pagina te klikken.

Wat als ik technische problemen heb met een website?

Als je technische problemen hebt met het gebruik van deze website, kijk dan eerst of op je eigen PC geen technische storingen zijn en/of dat software moet worden bijgewerkt. Als u nog steeds problemen ondervindt en geen toegang hebt tot sommige pagina's van de website, maak dan een schermafbeelding (Prt Scr toets) en e-mail deze aan ons Klanten Support team samen met een beschrijving van de browser die je gebruikt. Onze technische experts nemen zo snel mogelijk contact op en komen met de oplossing hoe het probleem op te lossen.

Waarom heb je mijn profiel verwijderd?

Klik hier om contact op te nemen met ons Support Team.

Laden…